Wishlist
Начало / Новини / Sam Smith и Demi Lovato с обща песен до дни

Sam Smith и Demi Lovato с обща песен до дни

15 Април 2020
Sam Smith и Demi Lovato с обща песен до дни

Ако случайно сте си мечтали за дует между Sam Smith и Demi Lovato, имате късмет - звездите обявиха, че след броени дни ще излезе тяхна съвместна песен.

Смелото заглавие е “I’m Ready", а цялото изпълнение с клип към него очакваме на Разпети петък, 17-и април.

Smith и Lovato намекнаха за дуета в социалните мрежи през уикенда. "YOU READY" ("Готова ли си") написа в Twitter британецът като тагна Lovato, която му отговори "I'M READY" ("Готова съм") и добави картинка с техните инициали.

Мениджърът на Lovato Scooter Braun също се включи в интернет рекламата като добави "Тази седмица!! #SamxDemi".

После и корицата на сингъла се появи в акаунта на певицата. На снимката двамата със Sam изглеждат като олимпийски медалисти.


През март Smith информира, че ще отложи премиерата на новия си албум заради пандемията, както и че ще промени заглавието, което трябваше да бъде "To Die For". Той обаче обеща, че със сигурност ще издаде албум тази година, както и че ще пуска нова музика в следващите месеци.

Възхищението, което Smith и Lovato изпитват един към друг, не е тайна за никого. Още през 2017 г. тя изпя кавър на неговия хит "Too Good at Goodbyes" в BBC Radio 1 Live Lounge. Тогава Smith я похвали много за изпълнението й. Demi сподели, че си умира да направи дует с него.



Снимка: Instagram





песен demi lovato smith sam дни обща
Сподели
Свързани новини