Wishlist
Начало / Новини / Little Mix и Anne-Marie с обща песен?!

Little Mix и Anne-Marie с обща песен?!

16 Април 2020
Little Mix и Anne-Marie с обща песен?!

Jesy Nelson намекна, че Little Mix може да работят с Anne-Marie по нов трак.

28-годишната певица разговаря онлайн с блогъра Perry O'Bree, с когото обсъждаха сингъла на дамите "Break Up Song", както и следващия им албум.

Като голям фен, Perry не пропусна да попита има ли истина в слуховете, че групата си партнира с Аnne-Marie за нов запис.

"Anne-Marie - направо я обожаваме. Тя е наше момиче, имаме си група в WhatsApp с нея, и определено, определено искаме да работим заедно", сподели Jesy и добави мистериозно, че групата им в приложението се казва "fifth member".

"Наистина много я обичаме. Ако се случи, стискайте палци да се случи, мисля, че това ще е една от най-добрите ни колаборации досега", казва още Nelson.

И ако това е добрата новина, има и малко разочароваща и тя е, че Little Mix определено няма да имат песен с Ariana Grande. Jesy отрече този слух, макар да призна, че ако беше вярно, щеше да е сбъдната мечта за нея и колегите й от групата: "С Ariana... ясно е, че ни е мечта. Много бихме се радвали, ако се случи. Но към момента такива разговори с нея не сме водили".
Снимка: Instagram
little mix песен anne-marie обща
Сподели
Свързани новини