Wishlist
Dara Ekimova x Tino
Dara Ekimova x Tino
Nedey Da Me Budish
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Първият ден на TEEN BOOM FEST развълнува Бургас, звездите са готови за втората вечер

Първият ден на TEEN BOOM FEST развълнува Бургас, звездите са готови за втората вечер

05 Септември 2020
Първият ден на TEEN BOOM FEST развълнува Бургас, звездите са готови за втората вечер

Бургас тупти с ритъма на младите. Доказа го фестивалът Teen Boom Fest, който бе открит снощи на Морска гара Бургас при голям успех. Събитието за инфлуенсъри, тиктокъри и млади изпълнители продължава и в събота. Входът е свободен. Екипът на радио и телевизия The Voice направи изнесено радио- и телевизионно студио в първия и втория ден и предаваше с живи включвания в ефира на двете медии каква е атмосферата в светлата част на деня. Стотици фенове имаха възможността да си поръчат песен от плейлиста на музикални медии №1 в България и да поздравят приятел. Нашата чаровна водеща Ева посрещна звездите в бекстейджа и в извънредните включвания на живо те направихме съпричастни с горещата атмосфера на Морска гара в Бургас.

Безброй репортажи от събитието и ексклузивни кадри от участието на едни от най-обичаните български изпълнители може да очакваш следващата седмица в ZOOM новините, както и в социалните ни мрежи - Facebook, Instagram, TikTok, Viber общността ни и нашия сайт thevoice.bg

Феновете буквално пощуряха по двете лъчезарни близначки и звезди в TikTok Сузи и Рени, както и по Жокера, чието магично шоу накара всички да онемеят, предава burgasinfo.com.

Черешката на тортата беше DARA, която бе една от звездите в големия концерт. В него се включиха още е Митко Петров - Mateo, Ева Пармакова, Venzy, EVA и Torino & Pashata.

Феновете аплодираха силно и водещия ARTi, който се изяви и в по-познатото си амплоа на изпълнител. Неговата любима Кристина Дончева също излезе на сцената. Сред участниците бяха още Ива Крумова и Радостин Кузманов.

По-рано, в рамките на първия ден, награди получиха и най-добрите в TikTok предизвикателството на феста. Те бяха връчени от зам.-кмета в община Бургас г-жа Йорданка Ананиева и световния рекордьор плувецът Цанко Цанков.

Teen Boom Fest продължава и днес, а атмосферата във фестивалното градче е уникална. Феновете на комиксите и супергероите могат да се сдобият с невероятни сувенири със своя любимец на щанд номер 2. В 19 часа на голямата сцена ще се качат Deni, Boyan T, Choko, ARTi, VessoU, Pavell & Venci Venc' и още.

Хубавата новина за всички посетители е, че колкото и клипчета да качат в TikTok, батерията на смартфона им им няма как да падне, защото на събитието има мобилни зареждащи станции.

В зоната за храни и напитки е пиршество за сетивата – очакват те най-вкусните сандвичи, странджанки и хамбургери на Бургас. Любимите чайове на деца от целия свят също гостуват. Разбира се има и джелато и вкусни десерти.

Входът за Teen Boom Fest е свободен, очакваме те, за да се забавляваме заедно!

вечер бургас втората ден звездите първият развълнува готови teen boom fest
Сподели
Свързани новини