Wishlist
Ofenbach ft. Norma Jean Martine
Ofenbach ft. Norma Jean Martine
Overdrive
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Празнуваме месецa на любовта с The Voice и Viber

Празнуваме месецa на любовта с The Voice и Viber

10 Февруари 2020
Празнуваме месецa на любовта с The Voice и Viber

The Voice и Rakuten Viber продължават с изненадите: този път посветени на любовта и любимите ти хора в празничната кампания на Viber “Месец на любовта”. 


Преди да ни запиташ дали е правилно да празнуваме любовта само един месец, не трябва ли да се празнува всеки ден? Ние те подкрепяме и предизвикваме да променим заедно това: с приятелите ни от Viber направихме специални любовни послания, с които да усмихнеш, зарадваш и изненадаш ти знаеш кого.


Влез във Viber, разгледай галерията от наши послания или направи свой собствен дизайн и го сподели с любим човек.


Знаете ли, че 75-годишно изследване на Харвард показва, че най-важният фактор за щастието на човек се крие в качеството на връзките с хората около него. Няма значение броя на приятелите и познатите в живота на човек, а качеството на тези връзки. Според Джордж Вайлант, харвардският психиатър, който ръководи изследването от 1972 до 2004 г., има два основополагащи елемента за това: "Едното е любовта. Другото е намиране на начин за справяне с живота, който не отблъсква любовта." Затова влез във валентинския бот на Viber и сподели емоциите си като изпратиш картичка на The Voice!


the voice празнуваме любовта viber месецa
Сподели
Свързани новини