Wishlist
Начало / Новини / Нови събития в календара на The Voice

Нови събития в календара на The Voice

27 Януари 2020
Нови събития в календара на The Voice

В края на месец януари стартираме своите предложения с едно събитие, което не е за пропускане.


На 31.01.2020 легендарният Оркестър на китаристите на Барселона (Barcelona Guitar Orchestra) за първи път ще посети България и ще изпълни едни от най-емблематичните произведения от испански композитори. Публиката ще може да се наслади на вдъхновяващо изпълнение с акустични китари на творби от Albeniz, De Falla, Gimenez, Sanz, Cervantes и др. Създаден преди 30 години от испанския композитор и китарист Сержи Висенте, оркестърът е признат за един от най-добрите и значими по рода си в световен мащаб. Множество световни турнета донасят славата на ансамбъла като изключително темпераментен и автентичен в изпълнението на испанска музика В София, съставът ще бъде съпроводен от вокалното изпълнение на изгряващото българско мецосопрано Салина Александрова, която вече блести на едни от най-престижните музикални сцени. По случай своя юбилей, Barcelona Guitar Orchestra издават нов диск, чиято официална продажба ще започне в София, в деня на концерта им в НДК - 31 януари.

Можете да участвате в игра с безплатни билети в календара със събития на The Voice или тук.


Продължаваме предложенията ни с не по-малко известния за българските читатели носител на 6 награди „Рапър на годината“ Явор Янакиев с небезисвестния пряко 100 кила. Той ще гостува на Bedroom Premium Club на 29 януари . Винаги забавен, свеж с добре селектирана музика и ботаг набор от хитове като :

Цяла нощ“,„Аз съм 6“, „Антистоп“, „Газ До Дупка“, „Ланец на врата ми“ и много други


100 Кила умее да вдига настроението на публиката и бързо става един от най-добрите в бранша. Превърнал се в чудовище на българския рап 100 Кила паралелно с музикалната си гради и продуцентска кариера.

Повече за събитието можете да намерите в календара със събития на The Voice или тук.


В този ред на мисли няма как да не отбележим и друго голямо събитие 359 Hip Hop, което ще отличи най-добрите в хип-хоп индустрията у нас. След Део, Negy, 100 Kila и Dimchou, като водещи на сцената се качват Wosh MC & Yoko – или хората, чиято музика плени сърцата на цяло едно жадно поколение и създаде истински хип-хоп фенове.


The Top Stoppers (Wosh, Yoko, Feel, Piro) са машината, която работи на високи обороти! Легендарната група се събира на сцената на 8-мите 359 Hip Hop Awards специално за феновете. Безпощадни бийтове, повече извънземни, отколкото земни звуци! Бъдете готови за зарята им от думи, нечуваният фойерверк, с който ще ни обсипят! Това, плюс-минус енергията на атомна централа! Това са The Top Stoppers с микрофони в ръце на сцената на 359 Hip Hop Awards 2020. Грандиозно шоу, музика и танци очакват гостите. Най-добрите в мейнстрийм и ъндърграунд музикалната индустрия в България, легенди от сцената на хип-хопа и най-новите звезди – всички на едно място.

Кой ще грабне титалта за Най-добър рапър на 2019, както и в другите над 10 категории? Ще разберете на 6 февруари 2020 в зала EFE на хотел Маринела.

Повече за събитието можете да намерите в календара със събития на The Voice или тук.


И разбира се като сме включилина хип-хоп вълна няма как да не споменем и 365 La Opera където на 30 януари организират R'n'B & Hip-Hop night. За доброто настроение през вечерта ще се грижи DJ Groovy - който през 2010г. започва да се занимава изцяло с хип-хоп и не остава незабелязан.
Започва да прави партита из цялата страна.
Пускал е в най-големите клубове в страната като Chervilo, Sugar, Yalta, Mascara,Tequilla, Mixtape 5,Dance Club Oppium, Azzaro,Xtravaganza, Bedroom , където е бил рамо до рамо с най-добрите в бранша – DJ Stancho, DJ Emotion, DJ Doncho,DJ Swed LU, Yangfetish и други.
Участвал е в едно от най-големите хип хоп събития в БГ - 359 Hip Hop Fest с участието на Rick Ross.
Подгрявал е световноизвестната R&B група Blackstreet и Mystikal.

Повече за събитието можете да намерите в календара със събития на The Voice или тук.


the voice нови събития календара
Сподели
Свързани новини