Wishlist
Начало / Новини / "Седмица на Евровизия 2021" по The Voice

"Седмица на Евровизия 2021" по The Voice

16 Май 2021
"Седмица на Евровизия 2021" по The Voice

Радио и телевизия The Voice, за втора поредна година, посвещават част от ефира си на "Седмица на Евровизия". В периода от 17-ти до 21-ви май любимото предаване 1 Artist 3 Hits по The Voice TV ще бъде с променена концепция. В него ще излъчим някои от най-популярните парчета от Евровизия 2021, придружени с кратка информация на екран. Част от изпълнителите на най-престижния песенен конкурс записаха специални послания за нашите зрители и слушатели. По радио The Voice прекрасните ни водещи Дивна и Иво също ще ти пускат част от песните, които ще се борят за големия финал на Евровизия на 22-ри май.

Виктория с впечатляваща първа репетиция на сцената на Евровизия 2021

В понеделник, 17 май, в 10:00 и 18:00 по The Voice TV ще излъчим песните на Виктория Георгиева (България), Eden Alene (Израел) и Blind Channel (Финландия).
Във вторник, 18 май, в 10:00 и 18:00 по The Voice TV
ще видим видеоклиповете на Montaigne (Австралия), Tusse (Швеция) и James Newman (Великобритания).

Целият ни екип стиска палци на българския представител Виктория Георгиева, която очакваме да се завърне като победител от Евровизия 2021. Тя ще представи песента "Growing Up Is Getting Old" във втория полуфинал на 20-ти май. Нейният стартов номер е 13. Как премина първата и втората репетиция на Виктория в Ротердам може да видиш в секция "Новини".

Виктория предизвика фурор след втората си репетиция на Евровизия 2021

За всичко най-интересно около музикалната надпревара на Стария континент може да следиш нашия сайт, Facebook страница, Instagram профил и Viber общност.


the voice евровизия 2021 седмица
Сподели
Свързани новини