Wishlist
Начало / Новини / #ОстаниВкъщи - гледай и слушай The Voice

#ОстаниВкъщи - гледай и слушай The Voice

15 Март 2020
#ОстаниВкъщи - гледай и слушай The Voice

Националният оперативен щаб за борба с разпорастранието на COVID-19 поиска по-строги мерки във връка с пандемията от коронавирус. Те се обсъждат и предстоят да бъдат въведени. Екипът на радио и телеивзия The Voice призовава всички свои зрители, слушатели и фенове да спазват указанията на Националния оперативен щаб и управляващите.

Останете си вкъщи - гледайте и слушайте радио и телевизия The Voice.

Специално за всички пред малкия екран и радиоприемника сме подготвили най-добрите хитове. Нашите прекрасни водещи на Your Voice ще ви срещат с любимите ви изпълнители посредством съвременни технологии. В любимото телевизионно предаване Dayana и BallaN ще водят от домовете си, а най-любимите изпълнители ще се включват чрез видеоразговор в ефир.

И по време на извънредното положение в България ще може да избирате любимите си хитове и да поздравите приятел в предаването Wishlist, което излъчваме всеки делничен ден между 17 и 18 часа, а музикални желания се поръчват тук.

В петъчната и съботната вечер сме подготвили 8-часова парти селекция по радио и телевизия The Voice. Любимото VOICE PARTY ще се излъчва вече всеки петък и събота от 22:00 до 06:00 часа, за да бъдете заедно с най-големите клубни хитове в ефир.

#ОстаниВкъщи - гледай и слушай The Voice

the voice гледай останивкъщи слушай
Сподели
Свързани новини