Wishlist
Начало / Новини / Повдигнаха обвинения срещу бившия съпруг на Britney

Повдигнаха обвинения срещу бившия съпруг на Britney

15 Юни 2022
Повдигнаха обвинения срещу бившия съпруг на Britney

Jason Alexander, бившият съпруг на Britney Spears, беше обвинен в преследване за опита да влезе с взлом на сватбата ѝ миналата седмица.

40-годишният Alexander беше арестуван в четвъртък, след като пусна живо излъчване в Instagram в имота на певицата в Калифорния и каза, че ще нахлуе на сватбата ѝ с иранския актьор и модел Sam Asghari. Той мина през дома ѝ и влезе в шатрата, където трябваше да се състои церемонията.

Той се появи в съда в понеделник и не се призна за виновен по обвинение в преследване, неправомерно проникване, опит за физически контакт без съгласие и вандализъм.

Окръжният прокурор удължи ограничителната заповед с три години – Alexander трябва да стои на 100 ярда (приблизително 91 метра) от певицата и нейния охранител Richard Eubeler, както и да не прави опити да се свързва с тях.

Alexander, който беше женен за Spears за 55 часа през 2004 г, ,преди бракът им да бъде анулиран, остава в затвора, като гаранцията му е 100 000 долара.

Spears и Asghari сключиха брак в присъствието на гости като Madonna, Paris Hilton, Selena Gomez и Drew Barrymore часове след инцидента в четвъртък.

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

View this post on Instagram
britney обвинения срещу бившия съпруг повдигнаха
Сподели
Свързани новини