Wishlist
Purple Disco Machine, Duke Dumont, Nothing But Thieves
Purple Disco Machine, Duke Dumont, Nothing But Thieves
Something On My Mind
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Поредната доза от интересни събития в София

Поредната доза от интересни събития в София

17 Февруари 2020
Поредната доза от интересни събития в София

Поредната доза от интересни събития в София е тук! Oчакват ви страхотни партита в едни от най-привлекателните столични клубове. София ще бъде посетена от артисти на световно ниво като: Sllash & Dope, DJ Saras и легендите в рок музиката – Obscura.


На 22.02 в Bedroom Premium Club специални гости ще са Sllash & Doppe. Докато продуцират все по-успешни хитове двамата артиста признават, че се създаде трайна и силна връзка и двамата разбраха, че са по-добри заедно, отколкото сами. Днес записват музика за лейбъли като Toolroom Records, Great Stuff, Glasgow Underground, Safe Music, Kittball и много други. Музиката им се намира постоянно в миксовете на изпълнители като Марк Найт, Соломон, Бедуин, Блонд: ish, Мартин Солвейг, Дани Хауърд, Роджър Санчес и много други. Повече информация можете да намерите в календара на  The Voice или тук.

Приятелите ни от Once Upon A Time Biblioteka ви канят на страхотно парти на 21.02. Певицата Катрин Давидкова ще представи новите си песни за България. Невероятното представяне ще бъде придружено от Силви Панкова и Мишел Мона. Вратите отварят точно в 22:00, а датата е 21 февруари. Повече информация можете да намерите в календара на The Voice или тук.
Отдавна отлагате пътешествието до Париж? Каним Ви да се присъедините към музкалната разходка из малките, кокетни уличики на Монмартър, по Шанз-Елизе до Айфеловата кула или по река Сена - с вечните песни на Едит Пиаф, Шарл Трене, Ив Монтан, както и на съвременните ZAZ и Pink Martini.
Водачи в пътешествието из парижките потайности ще бъдат добре познатите ни франкофони от Ginger Groove - Боряна Йорданова – вокал, Борислав
Илиев – китара, Стю Иванов – ударни и Влади Михайлов – контрабас. Точно в 18.30, на 23-ти февруари – неделя, клубът отваря врати, за да се пренесем през времето и пространството до страната на любовта.

Повече информация можете да намерите в календара на The Voice или тук.


Предлагаме ви и няколко интересни фестивала извън страната:

FAMEFlorence 2020– 20.02

Printworks2020: DJ Koze, Floating Points, Max Cooper– 21.02

DefectedAmsterdam 2020– 29.02




софия събития интересни поредната доза
Сподели
Свързани новини