Wishlist
Начало / Новини / Пилотният епизод на #InfluenceMe с Ева представя DENI. Очакваме и нова песен от него

Пилотният епизод на #InfluenceMe с Ева представя DENI. Очакваме и нова песен от него

03 Октомври 2021
Пилотният епизод на #InfluenceMe с Ева представя DENI. Очакваме и нова песен от него

Най-новото предаване в ефира на The Voice TV започна! В дебютния епизод на #InfluenceMe с Ева те срещнахме с DENI (The Boxing Antelope). Любимецът на младите е много добре познат в различни аспекти на културния живот. Зад гърба си има редица хитове, сред които "Връзката прекъсна" и "Писна ми". Освен това участва и в уеб сериала "Кървава луна" и има хиляди влогове. Каналът му в YouTube е с повече от 350 хил. последователи, а видеата, които качва често оглавяват класацията за Trending Videos на видеоплатформата.

В предаването той издаде, че подготвя видеоклип към новата си песен, който ще видим в началото на ноември - точно месец след старта на новото ни шоу #InfluenceMe. Парчето ще е любовно и ще се разказва за драми, връзки, които не са се получили. В проекта се пее за токсичната любов, на която не можеш да откажеш, въпреки че знаеш, че те наранява все повече и повече. Той допълва, че за жалост текстът е вдъхновен от личен опит.

В епизода двамата избираха дрехи за новия клип на Дени, направиха батъл на Air Hockey и се предизвикаха кой танцува по-добре. Естествено, загубилият плащаше обяда - кой победи и кой загуби ще разбереш, само ако гледаш.

Ева и DENI си поговориха за социалните мрежи и какво е нужно, за да събереш популярност там. В края на предаването бе отправено предизвикателство към следващия гост. Кой ще бъде в епизод 2 и дали ще успее да изпълни предизвикателството? Всичко това и още много забавни, любопитни и интересни моменти очаквай следващата събота, 09 октомври, точно в 16 часа в ефира на музикална телевизия №1 в България The Voice.

Всички епизоди на #InfluenceMe с Ева може да гледаш в нашия сайт в секция "Програма -> Предавания".

Твоето мнение, както и идеи кой да е следващия ни гост може да дадеш на лично съобщение в нашия Facebook или Instagram профил - @thevoiceradiotv . Последвай ни и в TikTok където ще намериш готино съдържание с нашите водещи. А ако искаш да бъдеш в час с най-новите хитове и най-интересното от света на шоубизнеса, Viber общността ни е мястото, където пръв ще научаваш всичко!

Епизод 1 на #InfluenceMe с Ева гледай първо в нашия сайт ТУК. Утре го очаквай и в профила ни във Vbox7.

нова представя песен ева очакваме него епизод influenceme пилотният deni
Сподели
Свързани новини