Wishlist
Начало / Новини / Paris Hilton отрече конспиративна теория свързана с Britney

Paris Hilton отрече конспиративна теория свързана с Britney

09 Януари 2023
Paris Hilton отрече конспиративна теория свързана с Britney

Paris Hilton нарече "нелепи" слуховете свързани с нейна снимка с Britney Spears. Фотото публикувано миналия петък показва Paris, нейния прител Cate Hudson и Britney заедно в една компания. 

Феновете на Britney обаче започнаха да спекулират, че лицето на певицата е генерирано от изкуствен интелект. "Как смееш да взимаш участие в това, което се случва с Brit?" пише разгневен фен в социалната платформа. Друг коментар твърди: "Това не е Britney", а няколко човека отбелязоха, че пръстите на певицата изглеждали странно. Други описаха снимката като "подозрителна" и питаха "Kъде е истинската Britney Spears?".

Hilton отговори на многобройните коментари със своя публикация:

"Към всички които питат. Някои от тези снимки са правени с iPhone, затова някой от тях са размазани. Така че използваха едно приложение наречено Remini, за да ги оправят, а това понякога изкривява изображенията. Дори не желая да отговоря на подобни коментари. Някои от тези конспиративни теории са напълно откачени." 

Поведението на Britney в Instagram озадачи феновете миналия месец, когато певицата публикува съобщение, с което отпразнува рождения ден на сестра си Jamie Lynn. Двете са в обтегнати отношения от години. 
Според феновете Sam Asghari, съпругът на Britney, контролира социалните ѝ мрежи. Sam отговори: "Дори не контролирам какво ще вечеряме."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

britney spears paris hilton
Сподели
Свързани новини