Wishlist
Meduza ft. Sam Tompkins & Em Beihold
Meduza ft. Sam Tompkins & Em Beihold
Phone
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Бащата на Britney с първо интервю от десет години насам

Бащата на Britney с първо интервю от десет години насам

19 Декември 2022
Бащата на Britney с първо интервю от десет години насам

Jamie Spears, бащата на поп-иконата Britney Spears, даде първото си интервю от десетилетие насам. Той сподели, че дъщеря му може би нямаше да бъде жива днес, ако не беше попечителството, под което беше поставена в продължение на 13 години.

Попечителството беше прекратено през ноември 2021 г. , това даде контрол на звездата върху нейното имущество, оценявано на 60 милиона долара, както и свободата да взема собствени медицински и лични решения за първи път от 2008.

Jamie Spears за първи път проговори по темата:

„Не всеки ще се съгласи с мен. Но аз обичам дъщеря си с цялото си сърце и душа. Къде щеше да е Britney сега без това попечителство? И не знам дали щеше да е жива. Попечителството беше страхотен инструмент за защита на нея и децата ѝ. Без него не мисля, че тя щеше да си върне децата.“

В момента Jamie Spears няма контакт с дъщеря си или нейните деца. Той споделя, че внуците му липсват.

„Не знам каква е причината, но бяха трудни три години без тях. Семейството ни е бъркотия. Всичко, което можем да направим, е да продължим да се молим.“

Jamie твърди, че дъщеря му е била разорена, когато попечителството е влязло в сила. Той говори и за съдебната битка, в която дъщеря му се бори за прекратяване на попечителството:

 „Всичко, което мога да кажа е, че повечето хора нямат представа каква е истината. Адвокатът й няма представа каква е истината. Медиите не чуха истината. Те са чули обвиненията от Britney.”

britney spears
Сподели
Свързани новини