Wishlist
Peggy Gou
Peggy Gou
(It Goes Like) NaNaNa
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Britney Spears отрече да е зависима от наркотиците

Britney Spears отрече да е зависима от наркотиците

13 Юни 2023
Britney Spears отрече да е зависима от наркотиците

Britney Spears отговори на слуховете, според които семейството ѝ е загрижено, че употребява наркотици. Звездата отрече това да е истина. 

В история публикувана в The Sun, се твърди, че бившият съпруг на изпълнителката, Kevin Federline, е обявил, че тя употребява метамфетамини. Според новината, Federline планувал да се намеси и казал: "Моля се някой да обяви това публично и тя да се събуди. Това е ужасяващо. Тя е майка на моите момчета."

Spears отрече информацията в Instagram. Тя написа:

"Фактът, че хората твърдят неща, които не са истина, е толкова тъжен...Това може би дори не са те, защото за мен няма логика да говорят така. Това ме натъжава, тъй като се опитах да направя нещата добре за вас и не никога не беше достатъчно. А вие отивате и ми говорите зад гърба. Това ми разбива сърцето, тези новини са толкова низки. Винаги съм усещала, че тези новини са създадени, за да ме тормозят."

Federline по-късно спомена, че макар че се е съгласил на интервю за The Sun, новината е била изфабрикувана. 

В изявление за TMZ, той каза, че е позволил на репортерите Daphne Barak и Erbil Gunasti да посетят дома му за интервюто, но впоследствие е загубил доверие в тях и е прекратил отношения още през март поради много причини, които не желае да сподели. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by River Red (@britneyspears)

britney spears
Сподели
Свързани новини