Wishlist
Начало / Новини / Britney Spears с изявление по повод развода ѝ

Britney Spears с изявление по повод развода ѝ

21 Август 2023
Britney Spears с изявление по повод развода ѝ

Britney Spears излезе с изявление след като излезе новината, че се развежда със Sam Asghari

Миналата седмица Sam подаде молба за развода с поп звездата, читирайки "неопреодолими различия". Двамата се ожениха преди една година и са заедно от общо шест години.

Вчера, 20 август, Britney сподели съобщение в Instagram. Тя написа:

"Както вече всички знаете, Hesam и аз вече не сме заедно...Шест години е много време да бъдеш с някого, така че съм малко шокирана...но не съм тук, за да се обяснявам, защото това не ви влиза в работата. Но не мога да понеса повече болката, честно. По някакъв телепатичен начин получих толкова съобщения от приятели, които ми разтопиха сърцето и ви благодаря. Играя го силна твърде дълго и в Instagram може всичко да изглежда перфектно, но истината е друга и мисля, че всички знаем това. Бих искала да покажа как се чувствам в действителност, но по някаква причина винаги е трябвало да крия слабостите си. Ще бъда толкова силна, колкото мога, и ще дам всичко от себе си. И всъщност се справям дяволски добре. Все пак хубав ден и не забравяйте да се усмихвате."

Двойката се срещна през 2016 г. на снимачната площадка на музикалния видеоклип на Spears „Slumber Party“ и започна да се среща малко след това. Те обявиха годежа си през септември 2021 г. и сключиха брак през юни 2022 г.

Бракът между двойката беше първи за Asghari и и трети за Spears.  Миналия месец Spears обяви подробности за дългоочакваните си мемоари, озаглавени „Жената в мен“

britney spears sam asghari
Сподели
Свързани новини