Wishlist
Purple Disco Machine, Kungs
Purple Disco Machine, Kungs
Substitution
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Paris Hilton и Meghan Trainor обявиха легендарната колаборация "Chasin"

Paris Hilton и Meghan Trainor обявиха легендарната колаборация "Chasin"

10 Юли 2024
Paris Hilton и Meghan Trainor обявиха легендарната колаборация "Chasin"

Двете изпълнителки ще обединят сили за обща песен със заглавието "Chasin".

Говорейки пред Rolling Stone, Hilton и Trainor обявиха новия сингъл, който ще бъде част от втория албум на Paris, носещ заглавието "Infinite Icon". Песента ще излезе на 26 юли, а неин съпрудуцент е певицата Sia.

Trainor разкри, че е започаанала да пише трака "преди години и знаех, че трябва да го запазя за някой много специален. Paris го издигна на изцяло ново ниво. Не мога да повярвам, че си станахме приятелки".

Paris добави:

"Meghan изрази с думи преживяване, което беше толкова истинско за мен; онзи момент в живота ти, в който намираш самочувствието силата и любов към себе си, за да напуснеш токсичните връзки и да продължиш напред с живота си."

За връзката си с Paris, Trainor коментира:

"Тя е сестратаа от която винаги съм имала нужда и когато ми каже "сестро", вътрешно умирам от щастие. Заедно направихме нещо наистина легендарно и беше сбъдната мечта за мен".

"Infinite Icon" ще излезе на 6 септември чрез компанията на Hilton "11:11 Media".

Албумът вече имаше своето превю със сингъла "I'm Freе" с Rina Sawayama. Той излиза 18 години след издаването на дебютния албум на Hilton през 2006 година, озаглавен "Paris". За първи път тя говори за издаването на втори албум още през 2017 г. , казвайки на списание "Time", че е вдъхновена от звученето на дийп хаус, техно-поп и електро-поп.

През октомври Hilton сподели:

"Музиката винаги е била огромна част от живота ми. Обичам да съм диджей навсякъде по света и по най-големите музикални фестивали, но пеенето е нещо, което обичам да правя и съм толкова горда да бъда в звукозаписното студио".

 The Voice – We Love Music!    

paris hilton meghan trainor chasin
Сподели
Свързани новини