Wishlist
Начало / Новини / Meghan Trainor издава шестия си студиен албум „Timeless“

Meghan Trainor издава шестия си студиен албум „Timeless“

07 Юни 2024
Meghan Trainor издава шестия си студиен албум „Timeless“

Носителката на наградата "Грами" Meghan Trainor издава шестия си студиен албум „Timeless“. Записът от 16 песни е поп съвършенство, изпълнено с балади, енергични парчета с настроение и всичко между тях!

„Timeless” е посветен на новия етап от живота на изпълнителката. Посланията за утвърждаване все още са в основата на специфичното ѝ звучене, но сега тя ги е съзряла и оставя място да говори за това, което е в живота - майка, съпруга, сестра, приятел и дългогодишен професионалист в музикалната индустрия. Семейството е в центъра на албума и на изкуството, което Trainor създава. Като майка на две момчета, тя ги свързва с всичко, което прави. Най-добър пример за това е откриващата песен „To the Moon“, където Meghan насочва своя оптимизъм към децата си с грижовно и светло послание. 

„To The Moon“ е за детето ми, защото то обича ракетите и космоса", казва тя за 3-годишния Barry Bruce Trainor. "Голяма част от песента е вдъхновена от моите момчета. Искам те да имат песни, които им помагат да се научат как да обичат себе си, докато растат, да имат самочувствие и да бъдат добри към себе си и околните."

Въпреки че стилът на певицата е добре дефиниран, тези песни никога не се изчерпват. Всеки път, когато изглежда, че записът може да започне да губи скорост, той се завихря и изненадва слушателите. Албумът е толкова разнообразен, че всеки би резонирал с поне едно от парчетата. Освен за семейството, Meghan засяга теми за приятелството, себеприемането, любовта и дори раздялата.

Траклист:
1. To The Moon
2. Been Like This with T-Pain
3. Crowded Room
4. Whoops
5. Crushin’ ft. Lawrence
6. I Wanna Thank Me ft. Niecy Nash
7. Love On Hold ft. T-Pain
8. Forget How To Love
9. Rollin'
10. Maybe
11. I Get It
12. Sleepin’ On Me
13. Hate it Here
14. Bestie
15. Doin' It All For You
16. Timeless

 The Voice – We Love Music!   

нов албум meghan trainor timeless
Сподели
Свързани новини