Wishlist
Начало / Новини / Нови творчески върхове за Emil TRF & V:RGO във "Винаги"

Нови творчески върхове за Emil TRF & V:RGO във "Винаги"

Проектът е симбиоза между поп, трап и балкански елементи, както и хитри и леко носещи се рими.

14 Март 2023
Нови творчески върхове за Emil TRF & V:RGO във "Винаги"

Оригиналните момчета от квартала чисто и просто не спират да обхождат нови музикални територии, да експериментират със звук и все така успешно да уцелват правилната музикална и артистична формула, с която да комбинират искреност, комерсиалност и радифоничност. Последният им хит Vinagi не прави изключение - симбиоза между поп, трап и балкански елементи, както и хитри и леко носещи се рими.

Самият V:RGO сподели за песента в емоционална публикация в социалните мрежи, че:

"След всички опити да ни разделят, да ни скарат, да ни съборят, да ни сравняват.. Сред всички различия като хора, артисти и контрастните ни емоции. След всички хора, 'дето минаха през нас, добронамерени и не толкова, след всички батаци, пари, наркотици, коли, жени и всичко останало в тая дупка наречена музикална индустрия, ние сме е' така, брат, 'щото приятелството не зависи от повърхностни неща, не зависи от успехи и неуспехи, от интереси и желания, а от вътрешно разбиране, компромиси и опит да задържиш, 'щото най-важното на края на деня не са материалните ни постижения, а тея взаимоотношения, 'дето развиваме с всички прекрасни души около нас в процеса. Лесно на думи и на теория, безкрайно трудно на дела, но ценното е да държим стремежа и целта, която да крепи като хубава основа, когато има неизбежни земетресения. Работете, не чакайте. Всичко е работа! VINAGI".

Зад музиката и текста стоят самите EMIL TRF & V:RGO, a зад видеото - набиращият популярност видеографски екип - Stressko & Broken Siemens

Vinagi излезе на 13/03 (понеделник) с премиера в официалния YouTube канал на EMIL TRF и всички музикални платформи. От днес, 14/03, можете да я чуете и в радио и телевизионния ефир. 

винаги v:rgo emil trf
Сподели
Свързани новини