Wishlist
Начало / Новини / Paris Hilton разкри защо не е пуснала снимки на дъщеря си

Paris Hilton разкри защо не е пуснала снимки на дъщеря си

11 Април 2024
Paris Hilton разкри защо не е пуснала снимки на дъщеря си

Paris Hilton разкри защо все още не е споделила снимки на дъщеря си.

Тя обясни, че не е готова да сподели снимки на дъщеря си London, която посрещна чрез сурогатна майка през ноември 2023 г.

„Чувствам, че животът ми беше толкова публичен“, каза Paris пред E! News на наградите Fashion Trust U.S. във вторник. "Така че просто исках да запазя малкото си момиченце за себе си. Но скоро ще я покажа на света, защото всички продължават да питат."

На въпроса кога може да е готова да сподели снимка на най-новия член на семейството си, звездата от "The Simple Life" отговори: „Когато му дойде времето“.

Освен London, Paris е майка и на 15-месечния син Phoenix. Баща на двете ѝ деца е съпруга ѝ Carter Reum, за когото се омъжи през 2021 г.

На друго място в интервюто 43-годишната Paris сподели, че обича майчинството и намекна, че може би е готова за бебе номер три.

„Прекарвам си страхотно, никога не съм била по-щастлива. Те са най-сладките малки ангелчета“, каза тя пред изданието. „Но бих се радвал на сестра за London, защото със сестра ми имаме толкова близки отношения. Не знам, просто им се наслаждавам толкова много в момента. Но това би било наистина невероятно.“

The Voice - We Love Music!      

деца paris hilton
Сподели
Свързани новини