Wishlist
Начало / Новини / Силата на музиката - FYRE, V:RGO и EMIL TRF представят "Дишай"

Силата на музиката - FYRE, V:RGO и EMIL TRF представят "Дишай"

14 Май 2024
Силата на музиката - FYRE, V:RGO и EMIL TRF представят "Дишай"

Мотивацията и борбата с множеството житейски препятствия - това описва новата колаборация на FYRE, V:RGO и Emil TRF, носеща името "Дишай". Песента, която е част от най-новия албум на FYRE, "Откровение III: Новорождение", е поредното музикално предложение от младите хип-хоп артисти, което не само приковава и увлича своите слушатели, но и носи смислени послания, които отново доказват силата на музиката.

Дишай представлява идеалната симбиоза между вдъхновяващ инструментал и лирики с истинско и прочувствено значение, които ни напомнят да се борим смело с предизвикателствата, с които ни среща животът. Тракът е един рядко срещащ се музикален “подслон” за своите слушатели, който приютява всички, позволявайки им да намерят сили и вдъхновение, чрез които да преодолеят всичко, изправило се на пътя им.

Видеоклипът от своя страна допълва перфектно символиката, стояща зад песента. С интересна сюжетна линия, която умело вдъхва живот на историята, Дишай се превръща в едно цялостно преживяване, което не може да бъде пропуснато.

Зад музиката стои Александър Александров - Vitezz, а лириките са написани изцяло от тримата артисти - Огнян FYRE Павлов, Виктор V:RGO Йорданов и Емил TRF Тончев. Видеото е дело на Broken Siemens.

The Voice - We Love Music!          

v:rgo emil trf fyre
Сподели
Свързани новини