Wishlist
Shawn Mendes & Camila Cabello
Shawn Mendes & Camila Cabello
Senorita
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Fyre изненада феновете с нов летен регетон - "Защо те търся"

Fyre изненада феновете с нов летен регетон - "Защо те търся"

22 Юли 2023
Fyre изненада феновете с нов летен регетон - "Защо те търся"

Огнян FYRE Павлов напълно изненада своята публика с нов сингъл - летен регетон, носещ името "Защо Те Търся". Това е изцяло нова стъпка за FYRE, който до момента безспирно жънеше успехи с характерните за него хип-хоп тракове. Артистът споделя, че идеята за проекта се ражда спонтанно, но въпреки това "Защо Те Търся" е едно истински интригуващо музикално предложение. Със смислен текст и приятни ритми, новият сингъл успешно показва всеобхватните творчески способности на FYRE.

Лириките са написани изцяло от FYRE, а музиката и видеото към песента са дело на музикалния продуцент Александър Александров - Vitezz, с когото артистът колаборира вече шест години.

Защо Те Търся излезе на 13/07 (петък) в 20:00 часа с премиера в официалния YouTube канал на FYRE, издава се от MUZE Music. Този петък, 21/07, песента беше добавена и към най-престижната класация за бългаска музика BG Voice Top10, където очаква вашите гласове. Преброяването на най-харесваните български хитове правим всеки петък от 20:00 часа, с повторение в неделя от 12:00 в ефира на радио и телевизия The Voice и онлайн радио The Voice of Buglaria.

new4u bg music fyre защо те търся
Сподели
Свързани новини