Wishlist
Начало / Новини / Venci Venc’ след „Давам“: Подготвил съм около 27 трака | THE VOICE BACKSTAGE

Venci Venc’ след „Давам“: Подготвил съм около 27 трака | THE VOICE BACKSTAGE

Артист разкри какви са плановете му за коледните празници и върху какво работи в момента

16 Декември 2023
Venci Venc’ след „Давам“: Подготвил съм около 27 трака | THE VOICE BACKSTAGE

Venci Venc’ гостува в студиото на The Voice, за да разкаже за проекта, с който стартира самостоятелната му кариера „Давам“. Артистът работи много усилено върху нови проекти и преди екипа ни сподели, че в момента е с над 7 продуцента в студиата на Virginia Records, които за него са най-модерните звукозаписни студиа в България.

„Направихме около 17 трака в рамките на 3 седмици. Със сигурност имаме много за даване, много проекти, в които участвам без его – като songwriter, като човек, който е зад някой от артистите, които обожава и в които много вярва… Подготвил съм около 27 трака, които са готови на различни фази. Смятам през 2024-та да забия знамето на Слатина в музикалния ефир на България, така че да покажа лицата на този артист, от който са виждали само едно лице.“

Относно „Давам“, който вече показа добро представяне в седмичната ни класация за българска музика BG Voice Top10, Venci разказа:

„Песента беше записана в апартамента ми в Слатина, в моята ергенска бърлога. В един момент на труден преход между мен и половинката ми. Момент, в който така и не успяхме да преминем. Беше супер искрено, припевът е записан абсолютно на freestyle. Асистентът ми Теодор Димитров, който е и sound инженер, ми пусна няколко инструментала, които е направил. Помолих го само да загаси лампата, тъй като беше към 9-10 вечерта, и всичко се изля с фиш. Когато знаеш на кого говориш и какво искаш да му кажеш, думите извират сами от извора, който винаги е сърцето.“

Venc’ ни разкри какво са правили на Sofia Songwriting Camp 2023 в Боровец, както и какви планове има за коледните празници. Това и още интересни неща гледайте интервюто с Venci Venc’, което се намира в секция „Предавания | The Voice Backstage”.

venci venc' new4u bg music Давам
Сподели
Свързани новини