Wishlist
French Montana ft. Swae Lee
French Montana ft. Swae Lee
Unforgettable
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / INNA дава старт на зимните партита с "Yummy"

INNA дава старт на зимните партита с "Yummy"

"Вкусният" проект е поредната заявка за хит от румънската изпълнителка

13 Декември 2022
INNA дава старт на зимните партита с "Yummy"

INNA завършва годината с „Yummy“, денс песен с оптимистично, енергично послание, продуцирана от Alexandru Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, композирана от Alida, Rollo, Alexandru Cotoi, INNA (Elena Alexandra Apostoleanu) и текст от Alida, Rollo, и Elena Alexandra Apostolean. Енергични, повишаващи настроението и добри вибрации, това е посланието, което INNA доставя с новия си сингъл "Yummy". Това е романтична песен, пълна с любов и желание, можете да усетите енергията от първия куплет. Това е една вкусна песен, която всеки, който ще слуша, ще каже "Yummy, Yummy (бел. ред. в превод "вкусно-вкусно"). „Yummy“ беше пуснат с визуализация, режисирана от Bogdan Păun и DoP Alexandru Mureșan.

Тази година INNA имаше няколко колаборации с международни артисти като Reynmen от Турция, един от изгряващите артисти и създатели на съдържание за песента „Wherever You Go“, Ilkay Sencan „Talk“, но също и „Hello Hello“ с MELON и Dance Fruits и с Timmy Trumpet и Love Harder "Blow It Up".

Изпълнителката стартира и третия сезон на Dance Queen's House: 16-дневна сесия, в която артистът остава изолиран в къща с композитори и продуценти от Global Records, правят музика заедно, а по-късно пускат 8 влога с всичко, което се случва в къщата и след това албум с песните, резултат от това преживяване.

В този сезон на Dance Queen's House INNA ще бъде с Alina Eremia, Irina Rimes, but also Veronica Trandafir и Andrei Niculae като специални гости по време на тези 8 епизода. Във всеки епизод INNA запознава публиката си с очарователната вселена на писането на песни и предлага съвети и трикове за това как се ражда или записва една песен. Във втория епизод INNA говори за това доколко TikTok като социална мрежа помага за популяризирането и превръщането на една песен в тренд, както и за нейния източник на вдъхновение в музиката: концертите и енергията на хората.

inna yummy new4u new music
Сподели
Свързани новини