Wishlist
Taylor Swift ft. Post Malone
Taylor Swift ft. Post Malone
Fortnight
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / DARA с пробив на италианския музикален пазар с новия проект "In My Head"

DARA с пробив на италианския музикален пазар с новия проект "In My Head"

Тя ще пее на престижен италиански фестивал

09 Юни 2023
DARA с пробив на италианския музикален пазар с новия проект "In My Head"

Днес всички говорят за DARA. Чуваме гласа ѝ по радиото и телевизията, четем за успехите ѝ в медиите, виждаме визията ѝ на огромни билбордове из страната като част от кампании на световни модни брандове. През последната година тя заслужи не едно отличиe като „Жена на годината“ и „БГ Модна Икона“ в категория музика. Сега DARA инвестира впечатляващата си музикална идентичност и артистизъм в нов проект, озаглавен „In My Head”. Песента излиза и с премиера на официално видео.

„In My Head” e плод на успешното сътрудничество между „Вирджиния Рекърдс“ и италианското Studio 20, собственост на българката Дариана Куманова. Благодарение на дългогодишната ѝ работа на италианския музикален пазар, Дариана организира студийни сесии на DARA с диджей/продуцентското трио ROOM9, което през последните две години създава впечатляваща колекция от 64 песни. Резултатът е динамично парче с електро-денс заряд и силно послание – „In My Head”. Музиката е на Daniele Azzena, Дариана Куманова, текста пише Alma Dowdall, а музикални продуценти са ROOM9.


Този проект e още едно доказателство за силата на международните колаборации и отразява стремежа на DARA за реализация на световната сцена. По промотирането на „In My Head” са обединили сили няколко интернационални екипа. По маркетинг кампанията на териториите на Чехия, Словакия, Унгария и Полша ще работи световният лейбъл Sony Music, а компанията Gamma Music се е заела с активностите в Армения, Азербайджан, Беларус, Казахстан, Киргизстан, Молдова, Таджикистан и Узбекистан. Някои от най-големите медийни групи в Италия вече са потвърдили подкрепата си и са отправили покана към DARA за участие в техни продукции и фестивали. Първата от тях е в деня на премиерата на „In My Head” на сцената на престижния италиански фестивал - "Al Via Il Tezenis Summer 2023", организиран от едно от най-слушаните и популярни техни радиа – “Radio 105”.  Следват изяви на бляскави сцени като "Battiti Live" в Пулия, Италия, и  "Sunny Hill" в Тирана, Албания. 

На 15 юни DARA ще се качи и на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 в Пловдив. Началото на концерта е от 18:00 часа, а мястото - парк "Лаута".

 

dara new4u in my head
Сподели
Свързани новини