Wishlist
Начало / Новини / Нова „порция“ страхотни предложения в календара на The Voice

Нова „порция“ страхотни предложения в календара на The Voice

07 Януари 2020
Нова „порция“ страхотни предложения в календара на The Voice

Празниците и почивните дни отминаха! Стартираме една нова година, а с нея и нова „порция“ страхотни предложения в календара  на The Voice и Eventiplier. Предложения изпълнени с много позитивни емоции и качествена музика.

Ако сте готови да се впуснете в горещи танци или просто имате нужда да се насладите на страхотни музикални парчета то на 9 януари клуб PM София Ви дава тази възмойност с „BLACK BEATS“. За доброто настроение ще се погрижи момичето с розова коса, което вероятно сте срещали на едни от най-добрите клубни партита в България. Знае наизуст тъмните часове на денонощието и диша в ритъм с нощта. Работи, когато ние спим, и всеки ден вижда как хората се променят на тъмно- DJ Cass  заедно с DJ Doncho with Funkster

И това е само началото. За почитателите на Acid House и Raw Electronic  силно ви препоръчваме партито Ben Sterling at EXE CLUB. Бен е самоук хаус DJ и продуцент, който е способен да свири в обхвата на своя жанр. Сетовете  му се характеризират с хипнотизиращо ободряващи ритмии. Често е известен с Acid House и Raw Electronic Groove.  Свирил е на някои от най-добрите места като : EGG, Arch 02 Academy Oxford, Penge Party, Sol Beach House Ibiza, ще се срещне с почитателите си в България  на 11 януари

Поредната доза забавление се предоставя  за  всички които  винаги са се питали:

Как се забавляват светските персони?

Какво е чувството да минеш по червения килим?

Какво би било  да те снимат папараци?

Организатор е столичния клуб Biblioteka ,който Ви дава визможността на 11 януяри  да се превърнеш в известна личност като посетиш Celebrity of the Century with Helly. Всеки желаещ ще може да се преоблече като любимата си звезда, да се  разходи се по червения килим,  да се забавлява  цяла нощ и получи специално внимание!

И не спираме до тук! Предложенията ни продължават с пълна сила.  13 -ти януари е датата, с която стартира новия светски сезон с ударна гала – Руската Нова година 2020 (стар стил). Домакин на руската гала е комфортния и модерен Sasa fashion food в Парадайс център.  Специален гост е любимецът на Русия и лично на президента Владимир Путин Руслан Вега ( “Трава у дома”) който идва в България, за да отпразнува Руската Нова Година 2020 заедно с българските си почитатели. Голямата руска звезда и вече бивш вокалист на група “Земляне” идва в страната ни по покана на звездния лайфстайл експерт Атанас Лазаров и ще остане в страната ни една седмица. Преди да излезе на сцената на Sasa fashion food глас ще извият откритието на Слави Трифонов – крехката Крисия, руснака Артьом Анатолиевич, балет Face с художествен ръководител Марлена Тодорова-Татеосян, Георги Величков stand up comedy, балетната школа на Маша Илиева. Всички Вип гости ще бъдат посрещнати по традиция с руска водка N 1 в Русия – Беленькая. 

нова the voice страхотни порция предложения календара
Сподели
Свързани новини