Wishlist
Начало / Новини / Niall Horan оценява Taylor Swift

Niall Horan оценява Taylor Swift

12 Април 2020
Niall Horan оценява Taylor Swift

Niall Horan даде много висока оценка за Taylor Swift. В интервю той каза, че тя е един от най-добрите автори на песни сред нейното поколение.

"Понякога си седя тук и си свиря някакви акорди и изведнъж си казвам “Какво щеше да направи Taylor сега?' Казвал съм го и на Taylor. Беше на рождения й ден, пратих й мейл, в който написах “Много малко артисти има в момента, за които можеш да кажеш такова нещо, че докато пишеш песен си мислиш “Кой акорд би избрала Taylor?... Taylor Swift е точно такъв артист и заслужава всичко, което получава”, разказва Niall пред Zane Lowe от  Apple Music.

"Най-успешният подход на всички времена е да не заобикаляш темата, когато пишеш текста. Това правят Paul Simon, Tom Petty, Stevie Nicks, Don Henley, Ed Sheeran, Taylor Swift. Творчеството им е поетично, разказва история, откровено е и просто виждаш как рисуват картината пред теб и ти гледаш в очакване, и понякога им завиждам за това”.

Певецът спомена и хита на Katy Perry "Teenage Dream", който описа като “може би най-добрата поп песен за последните 20 години” - “Мисля, че е гениална”.


В интервюто Horan споделя още, че с бившия му колега от One Direction Harry Styles имат подобен вкус за музика, че се вдъхновява от Ed Sheeran, а също така, че по време на социалната изолация поддържа връзка с Shawn Mendes и Lewis Capaldi.



Снимка: Instagram - @niallhoran




taylor swift niall horan оценява
Сподели
Свързани новини