Wishlist
Начало / Новини / Най-забавните и нашумели тийн звезди идват в Бургас за първия инфлуенсърски фест TEEN BOOM FEST 2020

Най-забавните и нашумели тийн звезди идват в Бургас за първия инфлуенсърски фест TEEN BOOM FEST 2020

12 Август 2020
Най-забавните и нашумели тийн звезди идват в Бургас за първия инфлуенсърски фест TEEN BOOM FEST 2020

Едни от най-популярните и обичани сред тийнейджърите лица от социалните мрежи пристигат в Бургас на 4 и 5 септември за първия по рода си „Teen Boom Fest“. Известни са сред подрастващите с най-различни имена – влогъри, инфлуенсъри, тик токъри, ютубъри, създатели на съдържание или просто младежки вдъхновители. Те пеят, танцуват, създават скечове и разказват увлекателни истории и за първи път ще излязат от виртуалното, за да покажат реално какво умеят най-добре. 

На Морска гара от 16.00 часа новото лице на забавлението ще покажат чаровните танцьорки и близначки Сузи и Рени, влогърите по здравословно хранене Радо Кузманов и Ива Друмева, впечатляващият маг Жокера, влогърите Баллан, Димитър Кирязов /Светът на Ванката/, Еляса и Елекса, Дени Антилопата и Боян Т. 

Веднага след тях от 20.00 часа на сцената ще се качат едни от най-добрите и актуални поп и хип-хоп изпълнители -, Dara, Pavell & Venci Venc', Vessou, Кристина Дончева, Торино и Пашата, Venzy, Митко Петров, Чоко и други. 

Водещ на фестивала “Teen Boom Fest” ще бъде популярният изпълнител и влогър ARTi, познат на публиката още с участието си в “Х-Фактор” и уеб-сериала “Типично”. 

И това не е всичко, защото фестивалът ще отправи сериозно послание към младежите. Тийн звездите ще се обединят и призоват последователите си да не посягат към алкохола, наркотиците, насилието и да внимават при сърфирането в интернет. 

Организатори на новия младежки фестивал са Община Бургас, Общинския съвет по наркотични вещества, Министерството на труда и социалната политика чрез Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси”, със специалното медийно партньорство на радио “The Voice”. 

бургас 2020 първия звезди teen boom fest най-забавните нашумели тийн идват инфлуенсърски фест
Сподели
Свързани новини