Wishlist
Начало / Новини / MATEO с видео към "Различният", заснето на Teen Boom Fest!

MATEO с видео към "Различният", заснето на Teen Boom Fest!

27 Август 2021
MATEO с видео към "Различният", заснето на Teen Boom Fest!

Официалното видео към песента "Различният" от MATEO е вече факт, заснето на Teen Boom Fest и запечатващо цялата емоция от преживяването


"Какъв лукс е да имаш такъв клип в тези времена!!! 😅 Матео? Митко Петров? Това съм аз. Музиката ме прави #Различният. ⚡️" - написа той и добави:


"След “Сила” наистина исках да представя проект, който да те накара да се усмихнеш и да отвори нова страница за мен, да ме покаже в тази светлина на сцената - там, където се чувствам най-добре, свободен и силен. Имах нужда от тази положителна емоция и съм истински щастлив и безкрайно благодарен, че успяхме да я запечатаме във видео, и че бях част от този фестивал. Това, което се случи на тази сцена, ще го помня завинаги и енергията, която си дадохме. Благодаря ви, че ми припомнихте къде ми е мястото! Песента даде името на моя първи музикален албум и има специално място и история в живота ми, а това видео беше всичко, от което имаше нужда!

БЛАГОДАРЯ ❤️"


MATEO отправи своите специални благодарности и към радио и телевизия The Voice за ексклузивната телевизионна премиера на клипа.

към видео заснето teen boom fest mateo различният
Сподели
Свързани новини