Wishlist
Начало / Новини / K.LINA се завръща към музиката и родината си с "The Movies"

K.LINA се завръща към музиката и родината си с "The Movies"

14 Април 2021
K.LINA се завръща към музиката и родината си с "The Movies"

"Тhe Movies" е вдъхновена от Любовта. K.Lina  се влюбва, докато е в София заради пандемията и ... си остава тук. Така се раждат авторските текст и музикa на романтичната песен. Първоначално заглавието на проекта е I fell in Love During A Pandemic, но певицата  решава да го промени, защото на всички вече ни е дошло до гуша да слушаме за пандемията. Текстът, както и тези на предишните й сингли, е на английски. 


Визуалното вдъхновение за видеото са любимите американски мюзикъли и романтични комедии. Работата по клипа отнема 2 снимачни дена, 7 снимачни локации, 1 залез и 1 буик от 70-те... и визия в стил Golden Age Hollywood. Toва е първото по-динамично парче на K.Lina. Още нещо първо за нея – танц и хореография във видеото. Най-трудния момент от снимачния процес за певицата са били кадрите във ваната. В ролята на нейния любим влиза  популярният млад актьор Калоян Минев.

"The Movies" вече е в ефира на радио и телевизия The Voice, а скоро K.Lina ще разкаже повече за проекта в интервю за Planet Voice.

към the завръща klina музиката родината movies
Сподели
Свързани новини