Wishlist
Начало / Новини / Михаела и Венци от Перник спечелиха „Един за друг“ след невероятен обрат

Михаела и Венци от Перник спечелиха „Един за друг“ след невероятен обрат

Те грабнаха и специалната награда по случай 30-годишнината на NOVA - 10 000 лв.

19 Май 2024
Михаела и Венци от Перник спечелиха „Един за друг“ след невероятен обрат

Веселите перничани Михаела и Венци са големите победители в петия сезон на любовното риалити “Един за друг”. Те успяха да обърнат финалната игра в своя полза, въпреки че изоставаха през по-голямата част от изпитанието. Освен победата и чек в размер на 74 344 лв., Михаела и Венци завоюваха и наградата по случай 30-годишнината на NOVA. За първи път в историята на “Един за друг” отпадналите двойки имаха право да гласуват за любимата си двойка на финала и избраха именно перничаните да си тръгнат със специалното отличие на медията. Мишето и Венци бяха и фаворити за спечелването на Сиси и Светльо, които наскоро бяха гости на Мари-Никол в радио и телевизия The Voice - We Love Music

@edin.za.drug.official 🏆 МИХАЕЛА И ВЕНЦИ СА ГОЛЕМИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ В "ЕДИН ЗА ДРУГ" 5! ❤️ 🙌🏻 Те направиха изключителен обрат и са двойка НОМЕР 1 в най-позитивното любовно риалити този сезон. 💫 🥰 Очаквайте тяхното ЕКСКЛУЗИВНО интервю в официалния ни подкаст @edin.bez.drug.podcast #edinzadrug #единзадруг #edinzadrug5 #edinzadrug2024 #единзадруг5 #емочолаков #emocholakov #МарияИгнатова #MariaIgnatova #novabg #novatv #edinbezdrugpodcast #edinbezdrug #единбездруг #единбездругподкаст #Дени #Денислава #Denislava #победа #победител #победители #Михаела #Венци #Мишето #Мишетоивенци #Перник @mihaela_zinoviev @Venci Zinoviev ♬ original sound - ЕДИН ЗА ДРУГ

Денят за финалистите започна с посещение от бившите им съквартиранти, които дойдоха във Вилата на любовта, за да пожелаят късмет и да окажат подкрепа на фаворитите си преди последното предизвикателство за сезона. След срещата с най-близките си хора от “Един за друг”, Михаела, Венци, София, Тихомир, Елизабет и Йордан получиха трогателни видео послания от своите семейства.

Един за друг

Финалната игра подложи на тест добрата работа в екип и волята за победа на трите двойки. Арената на любовта се превърна в изпълнен с препятствия лабиринт. Всяка двойка трябваше да подреди Пътя на любовта, като пренесе 45 плочки през трудно трасе. Амбициозните перничани Михаела и Венци изоставаха почти през цялото време, но се концентрираха в правилния момент и използваха грешките на своите опоненти, за да достигнат до върха и мечтаното първо място. Младите юристи Йордан и Елизабет натрупаха преднина пред своите съперници, но липсата на внимание ги лиши от победата. Инфлуенсърското семейство на София и Тихомир пък остана на косъм от триумфа, изпускайки своите последни плочки на метри от крайната цел.

Победителите от сезон 5 на “Един за друг” Венцислав и Михаела са ексклузивни гости в подкаста “Един без Друг”, където ще разкажат на водещата Денислава Велкова за най-интересните моменти в романтичното предаване. Епизодът с шампионите е вече наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube. Утре победителите ще дадат и първото си телевизионно интервю в “На Кафе”.

В последните 3 месеца най-позитивното телевизионно риалити изкара от зоната на комфорт 13 влюбени двойки, които изпитаха своите отношения и се включиха в щура надпревара. За пета поредна година участниците бяха изправени пред оспорвани предизвикателства и неподозирани емоции, които за пореден път им доказаха, че са един за друг.

Кастингът за сезон 6 на “Един за друг” вече е отворен. Всички желаещи двойки могат да се запишат на nova.bg/casting

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването. Гледайте подкаста “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

The Voice – We Love Music!

nova любов победители риалити големият финал Един за друг Мария Игнатова Емо Чолаков любовно риалити Михаела и Венци
Сподели
Свързани новини