Wishlist
Начало / Новини / Megan Thee Stallion сподели сингъла "Neva Play" с участието на RM

Megan Thee Stallion сподели сингъла "Neva Play" с участието на RM

11 Септември 2024
Megan Thee Stallion сподели сингъла "Neva Play" с участието на RM

Трикратната носителка на награди „Грами“, предприемач и филантроп Megan Thee Stallion обяви издаването на песента си „Neva Play“ –  нейното дългоочаквано сътрудничество с RM от BTS.

„Neva Play“ е втората колаборация на Megan с RM, преди това тя се обедини с BTS за „Butter (remix)“. Изпълнителката се присъедини към BTS за изненадващо изпълнение на хитовата песен по време на поредицата им от шоута в Лос Анджелис през ноември 2021 г.

„Толкова съм развълнувана, че RM и аз успяхме да работим заедно по това парче“ –  казва Megan. „Обичам го, обичам BTS! Той създаде един от любимите ми куплети, който знам, че Hotties x Army ще харесат.”

Новата песен идва, след като Megan беше представена като звезда на корицата на „R&B/Hip-Hop Power Players“ на „Billboard“ в сряда. В четвъртък вечерта родената в Хюстън изпълнителка получи наградата „R&B/Hip-Hop изпълнител на годината“ на церемония в Ню Йорк.

Megan също се подготвя да бъде водеща на VMA MTV на 11-ти септември в „UBS Arena“ – първата  до момента възможност за изпълнителката да бъде домакин на церемония по награждаване. По-рано тази седмица тя обяви плановете си също така да участва на емблематичната сцена на VMA.

“Neva Play” е първото ново музикално издание на Megan, откакто пусна албума си „MEGAN“ в края на юни, който включваше колаборации с Victoria Monet, GloRilla, UGK, Big K.R.I.T., Kyle Richh и Yuki Chiba и дебютира под номер 3 в класацията „Billboard 200“.

The Voice – We Love Music! 

bts megan thee stallion rm neva play
Сподели
Свързани новини