Wishlist
Начало / Новини / Tory Lanez получи 10 години затвор за стрелбата по Megan Thee Stallion

Tory Lanez получи 10 години затвор за стрелбата по Megan Thee Stallion

09 Август 2023
Tory Lanez получи 10 години затвор за стрелбата по Megan Thee Stallion

Tory Lanez беше осъден на 10 години затвор заради стрелбата по Megan Thee Stallion. Делото се гледаше във Върховния съд на Лос Анджелис, а присъдата му е с 3 години по-малка от тази, която препоръча прокуратурата. 

Защитата искаше пробация или 3 години затвор. 

Канадският изпълнител, чието истинско име е Daystar Peterson, беше признат за виновен по три обвинения - нападение с полуавтоматично оръжие, притежание на нерегистрирано огнестрелно оръжие и стрелба по небрежност с огнестрелно оръжие - през декември миналата година.

По време на процеса съдебните заседатели чуха, че през лятото на 2020 г., след скандал между двамата, Megan излязла от автомобила, с който те пътували. Lanez започнал да стреля в краката на рапърката, като ѝ крещял да започне да танцува. Тя беше оперирана заради огнестрелна рана в крака. Инцидентът станал, след като Lanez и Megan Thee Stallion, които били двойка, си тръгнали от парти в дома в Холивуд хилс на риалити звездата Kylie Jenner.

Lanez присъства в съдебната зала в Лос Анджелис, когато съдията прочете присъдата му. Рапърката, която по време на делото даде лично показания пред съда, не беше в залата. В нейно изявление, прочетено в съдебната зала, се казва, че това не е проява на неуважение, а просто повече не може да понесе да бъде в едно помещение с Tory.

megan thee stallion tory lanez
Сподели
Свързани новини