Wishlist
Lady Gaga & Ariana Grande
Lady Gaga & Ariana Grande
Rain On Me
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Megan Thee Stallion: "Много хора не ме третираха като човек след стрелбата с Tory Lanez"

Megan Thee Stallion: "Много хора не ме третираха като човек след стрелбата с Tory Lanez"

12 Април 2024
Megan Thee Stallion: "Много хора не ме третираха като човек след стрелбата с Tory Lanez"

Megan Thee Stallion разказа за начина, по който е била третирана, след като е разкрила, че Tory Lanez е открил стрелба по нея.

В нова история за корицата на Women's Health рапърката разкри, че не е била третирана като човек, след като разказала за инцидента с Lanez. Рапърът – с истинско име Daystar Peterson – беше признат за виновен през декември 2022 г., че е прострелял Megan Thee Stallion в двата крака през 2020 г.

Той беше осъден на 10 години затвор и започна да излежава присъдата си през август следващата година.

„Много хора не се отнасяха с мен като с човек дълго време“, каза Megan пред изданието. „Имам чувството, че всички винаги са свикнали да бъда забавното и щастливо парти момиче. Гледах как хората ме разрушават и бяха объркани относно очакванията си от мен. Като черна жена, като по-мургава черна жена, аз също чувствам, че хората очакват от мен да понасям ударите, побоите, бичовете и да се справям с това с благодат. Но аз съм човек.“

Тя добави, че въпреки че кариерата ѝ вървяла нагоре, тя се борела зад кулисите, плачела през половината време, защото не искала да пее поради омразата, но също така не искала да разстройва феновете си.

Хитмейкърката сподели също, че е преминала през „тъмни времена“ след инцидента, като каза:

„Не исках да излизам от леглото. Оставах в стаята си. Не палех лампите. Държах завесите спунати. Не исках да видя слънцето. Знаех, че не съм себе си“, продължи тя. „Отне ми известно време, за да призная, че съм в депресия. Но след като започнах да говоря с терапевт, успях да бъда честна със себе си.“

 

megan thee stallion tory lanez
Сподели
Свързани новини