Wishlist
Disturbed
Disturbed
The Sound of Silence (Cyril Remix)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Марката за грим на Selena Gomez ще дари средства зa Газа

Марката за грим на Selena Gomez ще дари средства зa Газа

09 Ноември 2023
Марката за грим на Selena Gomez ще дари средства зa Газа

Компанията за грим на Selena Gomez, Rare Beauty, обяви, че ще дари средства за подпомагане в Газа.

Марката обяви плановете си в публикация в Instagram в понеделник (6 ноември), заявявайки, че се противопоставя на всички форми на антисемитизъм и ислямофобия и ще дари средства на благотворителни организации, които ще помогнат на жертвите на конфликта Израел/Газа.

От компанията споделиха снимка с надпис:

„Съкрушени сме от изображенията и докладите, идващи от Близкия изток. Хиляди невинни палестински цивилни бяха убити при израелски въздушни удари и милиони цивилни бяха разселени и оставени без достъп до храна, вода, лекарства или основни нужди за оцеляване. Голяма част от тези жертви са деца. Палестинските цивилни трябва да бъдат защитени, точка.”

Марката осъди и атаката на Хамас над цивилни на 7 октомври. "Молим всички да се отнасят с добрина и състрадание в тези времена", написаха от марката и добавиха, че ще дарят на UNICEF за спешни медицински нужди за децата в Газа. 

Публикацията от Rare Beauty следва изявлението, направено от самата Gomez от нейния собствен акаунт, заявявайки, че тя ще „си вземе почивка от социалните медии“ в светлината на „ужаса, омразата, насилието и терора“, които се случват.

Според доклад на AP News броят на загиналите вече е над 10 000 души в Палестина и 1400 в Израел.

По-рано този месец около 2000 души от арт средите подписаха отворено писмо, призоваващо за прекратяване на огъня в Газа.

selena gomez
Сподели
Свързани новини