Wishlist
Начало / Новини / Selena Gomez напусна социалните мрежи след драма на наградите "Златен глобус"

Selena Gomez напусна социалните мрежи след драма на наградите "Златен глобус"

11 Януари 2024
Selena Gomez напусна социалните мрежи след драма на наградите "Златен глобус"

31-годишната изпълнителка обяви във вторник, че ще си почине от социалните мрежи, след като беше обвинена, че клюкарства по адрес на Timothée Chalamet и Kylie Jenner по време на наградите "Златен глобус" в неделя. 

"Напускам социалните мрежи за малко", написа Selena на стори в Instagram. "Ще се фокусирам върху това, което е от значение."

Изявлението на Selena идва няколко дни след, като в интернет гръмна клип, в който бившата звезда на Disney ентусиазирано разговаря с Taylor Swift и актрисата Keleigh Sperry, която е съпруга на Miles Teller

След като видеото се разпространи в социалните мрежи, фенове започнаха да се чудят за какво точно си говори триото. Излезе слух, че Selena е поискала да се снима с Timothée и Kylie, но те са ѝ отказали.

Според  Jeremy Freeman, специалист по четене на устни, Selena казва на приятелите си: "Той не иска да се снима с мен, каза ми не".

Selena отрече слуховете е понеделник: "Неее, разказвах на Taylor за двама мои приятели, които са се събрали. Не че на някой му влиза в работата."

Timothée също отрече да има проблем със Selena и каза пред TMZ, че двамата са в добри отношения. 

 

selena gomez
Сподели
Свързани новини