Wishlist
Начало / Новини / Madonna ще приключи турнето си с огромен безплатен концерт!

Madonna ще приключи турнето си с огромен безплатен концерт!

12 Март 2024
Madonna ще приключи турнето си с огромен безплатен концерт!

Madonna ще направи огромен концерт в Бразилия.

Певицата ще приключи турнето "Celebration" с концерт в Рио де Жанейро на 4 май. Очаква се да присъстват два милиона души.

Източник твърди пред The Sun: "Madonna е неудържима и тя иска да отбележи своето историческо турне с наистина специален край. Очаква се фенове от цял свят да пътуват, за да видят нейното изпълнение в нещо, което се очаква да бъде фантастично. Нейното „Celebration Tour“ вече се запечата като поп концерта на десетилетието. Но този концерт ще бъде черешката на тортата.“

Въпреки че самата Madonna не е обявила официално шоуто, публикация в Instagram акаунта на официалния туристически офис на града, Visit Rio, сподели подробностите.

Публикация, рекламираща концерта, гласи: „Време е да се подготвим! На 4 май Кралицата на попа пристига в Рио де Жанейро за безплатно и историческо шоу на плажа Копакабана. Madonna завършва The Celebration Tour тук, в Чудния град, отбелязвайки 40 години от кариерата си с шоу, което обещава да бъде нейното най-голямо."

Певицата преди това е пяла в града три пъти, през 1993, 2008 и 2012 г.

Безплатното шоу ще последва предишни подобни изпълнения като това на Rolling Stones, които свириха за 1,5 милиона на плажа през 2006 г., и сър Род Стюарт, който счупи рекорда за най-големия безплатен рок концерт, когато 4,2 милиона зрители го гледаха в действие в Копакабана на Нова година 1994 г.

концерт турне madonna Мадона celebration tour Бразилия Копакабана
Сподели
Свързани новини