Wishlist
Начало / Новини / Madonna благодари на децата си

Madonna благодари на децата си

26 Април 2024
Madonna благодари на децата си

Madonna благодари публично на децата си, че я подкрепят в турнето ѝ.

В публикация в Instagram в четвъртък, 25 април, поп иконата благодари на сина си David и дъщерите Mercy, Stella и Estere за това, че са я подкрепяли, така и като съизпълнители в нейното турне "Celebration Tour".

"В деня преди нашето 80-то шоу от турнето Celebration Tour, трябва да призная моите невероятно талантливи деца, които ме пренесоха през това пътуване“, написа тя, споделяйки поредица от снимки с децата си. "Всеки от тях носи своя уникален талант на сцената."

По време на турнето, което стартира през октомври 2023 г., всяко от децата ѝ имаше свой собствен момент на сцената.

Mercy се присъеди към майка си на пиано по време на песента "Bad Girl", David направи дует с майка си в песента "Mother and Father", а близначките Stella и Estere танцуват заедно на парчето "Don’t Tell Me".

„Репетициите започнаха преди повече от година с почти двумесечна почивка в очакване да се възстановя от близко до смъртта преживяване“, продължи тя, имайки предвид концертите, които трябваше да отложи поради хоспитализация миналата година.

„Те никога не спираха да тренират... никога не спираха да ме аплодират и подкрепят... Освен това ходеха на училище и репетираха всяка вечер!! Много се гордея с всички тях.”

Madonna има дъщеря от бившия си Carlos Leon и син от режисьора Guy Ritchie

The Voice - We Love Music!          

деца турне madonna celebration tour
Сподели
Свързани новини