Wishlist
Начало / Новини / Madonna разкри какво е казала след като се е събудила от кома

Madonna разкри какво е казала след като се е събудила от кома

08 Март 2024
Madonna разкри какво е казала след като се е събудила от кома

Madonna разкри какво е казала веднага след като се е събудила от „преживяване на косъм от смъртта“ в болницата миналата година.

Поп звездата се изправи пред животозастрашаваща ситуация миналия юни, след като се бори със „сериозна бактериална инфекция“, която я докара до това да бъде приета в интензивното отделение.

Нейни близки разкриха, че първоначално са се „подготвяли за най-лошото“, когато тя се е разболяла. Оттогава тя се възстанови напълно, но беше принудена да отложи концертите си в САЩ миналата година и вместо това тя стартира турнето си в Европа.

Откривайки първият си от петте концерта в Kia Forum в Лос Анджелис в понеделник (4 март), Madonna си спомни как буквално не е можело да ходи от леглото до тоалетната по време на боледуването си.

Тя благодари на „много специален мъж“ в публиката - нейния лекар Дейвид Агус

„Обаждах му се през ден и го питах защо нямам енергия, кога енергията ми ще се върне, кога ще се почувствам отново себе си, кога мога да се върна отново на турне. А той ми казваше: „Излез навън на слънце, имаш нужда от витамин D и бъбреците ти ще продължат да работят“.

Madonna сподели и първите думи, които е казала, след като се е събудила от кома.
 

"Първата дума, която съм казала е била "Не". И съм почти сигурна, че Господ ме е питал "Искаш ли да дойдес мен? Искаш ли да тръгнеш по този път?" и аз съм казала "Не, не".

Миналия месец Madonna обяви нова и последна дата за глобалното си турне. Третият и последен концерт в Маями ще се състои на 9 април 2024 г. в Kaseya Center.

The Voice - We Love Music! 

madonna Мадона
Сподели
Свързани новини