Wishlist
Purple Disco Machine, Ásdís
Purple Disco Machine, Ásdís
Beat Of Your Heart
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Madonna обяви какво ще се случи с турнето ѝ

Madonna обяви какво ще се случи с турнето ѝ

11 Юли 2023
Madonna обяви какво ще се случи с турнето ѝ

Madonna официално отмени старта на турнето "Celebration" след като преди две седмици беше хоспитализирана заради бактериална инфекция. 

Мениджърът на поп иконата, Guy Oseary, потвърди че певицата е постъпила в болница на 24 юни: "Madonna разви сериозна бактериална инфекция, което доведе до няколко дни престой в интензивното", гласеше изявлението. "Нейното здраве се подобрява, въпреки това тя все още е под медицински надзор. Очаква се да се възстанови напълно."

На 10-ти юли Madonna обяви, че всички дати за северноамериканската част от турнето ще бъдат отменени, тъй като в момента фокусът ѝ е насочен върху здравето. 

"Благодаря ви за позитивната енергия, молитвите и думите на изцеление и насърчение. Усетих любовта ви. На път съм да се възстановя и съм невероятно благодарна за всички благословии в живота си“, сподели Мадона в изявление в Instagram. "Първата ми мисъл щом се събудих в болницата, бяха децата ми. Втората ми мисъл беше, че не искам да разочаровам тези, които са купили билети за турнето ми. Не искам да подведа и хората, които работеха неуморно с мен в последните няколко месеца, за да създадем моето шоу. Мразя да разочаровам някого. Моят фокус сега е здравето ми и укрепването ми и ви уверявам, че ще се върна при вас веднага щом мога! Настоящият план е да пренасрочим частта от турнето в Северна Америка и да започне през октомври в Европа."

Турнето на суперзвездата трябваше да започне във Ванкувър, Канада на 15 юли. Вместо това, то ще стартира през октомври е Европа. Пренасрочените дати за Северна Америка все още не са обявени.

На 29 юни беше обявено, че Madonna е изписана от болницата и се възстановява в дома си.

Преди хоспитализацията Madonna издаде трака "Vulgar" със Sam Smith. Според слуховете се очаква тя да направи колаборация с друга поп звезда - Kylie Minogue. Името на Madonna беше свързано и с хедлайнерите на фестивала Glastonbury през 2024. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

madonna
Сподели
Свързани новини