Wishlist
Начало / Новини / Lady Gaga призна, че е сгодена за Майкъл Полански

Lady Gaga призна, че е сгодена за Майкъл Полански

29 Юли 2024
Lady Gaga призна, че е сгодена за Майкъл Полански

Lady Gaga изглежда, че потвърди годежа си с нейния партньор, технологичният предприемач Майкъл Полански.

Във видео, в което се вижда как тя разговаря с френския премиер Габриел Атал на Олимпиадата в Париж, Gaga изглежда представя половинката си като „моя годеник, Майкъл“.

Слуховете циркулираха от известно време насам, след като Gaga беше забелязана да носи голям диамант на лявата си ръка през април, но все още нямаше официално потвърждение за годеж.

Двамата са заедно от декември 2019.
 

Gaga пя на церемонията по откриването на Олимпиадата в Париж в петък (26 юли), изпълнявайки версия на кабаретната класика „Mon Truc en Plumes“ на стълбище на брега на река Сена, оградена от осем танцьори с екстравагантни ветрила от розови пера.

Певицата, чиято майка е наполовина французойка, беше забелязана по-рано през седмицата на репетиции в Париж, въпреки че не беше официално потвърдена за церемонията предварително.

„Чувствам се толкова благодарна, че ме помолиха да открия Paris @Olympics 2024 тази година“, написа тя в Instagram след представлението. „Също така съм удостоена да бъда помолен от организационния комитет на Олимпиадата да изпея такава специална френска песен – песен в чест на френския народ и неговата огромна история на изкуството, музиката и театъра. Тази песен е изпята от Zizi Jeanmaire, родена в Париж френска балерина, тя изпява известната „Mon Truc en Plumes“ през 1961 г. “.

The Voice – We Love Music!     

сгодена годеж lady gaga Париж Майкъл Полански Лейди Гага Олимпийски игри
Сподели
Свързани новини