Wishlist
Lady Gaga, Burno Mars
Lady Gaga, Burno Mars
Die With A Smile
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Ще пее ли Celine Dion на Олимпийските игри през 2024?

Ще пее ли Celine Dion на Олимпийските игри през 2024?

24 Юли 2024
Ще пее ли Celine Dion на Олимпийските игри през 2024?

Съобщава се, че Celine Dion се подготвя да се завърне на сцената на церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж по-късно тази седмица.

В понеделник (22 юли) канадската икона беше забелязана да пристига в Париж, Франция, и се твърди, че е отседнала в същия хотел като Lady Gaga, за която също се говори, че ще участва на церемонията по откриването в петък (26 юли).

Според доклад на Variety, Dion е готова да участва на церемонията по откриването, въпреки че подробностите около представянето ѝ остават в тайна. Участието на Celine все още не е официално потвърдено от Олимпийския комитет.

Ако слуховете се окажат верни, това ще отбележи първото изпълнение на Dion от няколко години насам. Певицата, която наскоро издаде новия си документален филм "I Am: Celine Dion" на 25 юни, беше диагностицирана със Синдром на скованата личност през 2022 г., което я накара да пренасрочи и отмени планираните турнета. Разстройството засяга предимно мозъка и гръбначния мозък и причинява мускулна скованост, проблеми със позата и сензорни проблеми, както и болезнени спазми.

През 1996 г. Dion участва и на Олимпийските игри в Атланта, като изпълни песента „The Power of Dream“.

По-рано певицата каза в публикация в Instagram, че нейната диагноза е „едно от най-трудните преживявания“ в живота ѝ, добавяйки, че се опитва да „живее възможно най-нормален живот ”.

Последната публична изява на Dion беше на на наградите "Грами" през 2024 г., където тя връчи наградата за албум на годината на Taylor Swift.

 The Voice – We Love Music!       

lady gaga celine dion Олимпийски игри
Сподели
Свързани новини