Wishlist
Начало / Новини / Billie Eilish, Red Hot Chili Peppers и Snoop Dogg пяха на церемонията по закриването на Олимпийските игри

Billie Eilish, Red Hot Chili Peppers и Snoop Dogg пяха на церемонията по закриването на Олимпийските игри

12 Август 2024
Billie Eilish, Red Hot Chili Peppers и Snoop Dogg пяха на церемонията по закриването на Олимпийските игри

Billie Eilish, Red Hot Chilli Peppers и Snoop Dogg закриха Олимпийските игри в Париж снощи (11 август).

И трите изпълнения бяха представени по време на предаването на олимпийския огън на Лос Анджелис, което беше поставено от H.E.R, която изпълни музиката от "Мисията невъзможна", докато актьорът Том Круз се качи на "Стад дьо Франс" в Париж. 

В предварително записано видео се вижда Круз, който каца в Холивуд Хилс като част от предаването на игрите в Лос Анджелис, които ще се проведат през 2028 г.

След това той връчи знамето на атлетите от отбора на САЩ, които в крайна сметка се озоваха на плажа Venice, където Red Hot Chili Peppers започнаха американската част от церемонията по закриването с песента „Can’t Stop“.

След това Eilish изпълни „Birds Of A Feather“ на плажа, преди Snoop Dogg, който беше видна фигура на тазгодишните Олимпийски игри във френската столица, да изпълни „Drop It Like It’s Hot“. След това той завърши изпълнението си, като се обедини с Dr. Dre за техния класически хит „The Next Episiode“.

Стартирайки церемонията по закриването в Париж, Phoenix си партнира с Air, Ezra Koenig от "Vampire Weekend" и френския електро-поп пионер Kavinsky.

Събитията започнаха с епична церемония по откриването по поречието на река Сена на 26 юли, включваща Lady Gaga, изпълняваща френска кабаретна песен „Mon truc en plumes“ и Gojira, изпълняваща песента на Френската революция „Ah Ça Ira!“ с оперната певица Марина Виоти.

Celine Dion също пя за първи път от четири години,  изпълнявайки „L’Hymne A L’Amour“ на Едит Пиаф.

The Voice – We Love Music!   

snoop dogg red hot chilli peppers billie eilish Олимпийски игри
Сподели
Свързани новини