Wishlist
Начало / Новини / Billie Eilish and Finneas подкрепиха Камала Харис за президент на САЩ

Billie Eilish and Finneas подкрепиха Камала Харис за президент на САЩ

18 Септември 2024
Billie Eilish and Finneas подкрепиха Камала Харис за президент на САЩ

Billie Eilish и Finneas подкрепиха президентската кандидатура на вицепрезидента Камала Харис.

В честването на "Националния ден за регистрация на гласоподавателите в Съединените щати" на 17 септември, певицата на „Birds Of A Feather“ и нейният брат насърчиха феновете да гласуват, като същевременно подкрепиха Харис.

„Молим ви да се присъедините към нас, да посетите сайта Iwillvote.com, за да проверите статуса си и да гласувате рано, както правим ние“, каза Finneas, а Billy добави: „Ние гласуваме за Камала Харис и Тим Уолц, защото те се борят за защита нашата репродуктивна свобода, нашата планета и нашата демокрация.“

Finneas продължи: „Не можем да позволим на екстремистите да контролират живота ни, свободите ни и бъдещето ни. Единственият начин да спрем тях и дневния ред на опасния проект 2025 е да гласуваме и да изберем Камала Харис“, а Billy добави: „Гласувайте така, сякаш животът ви зависи от това, защото е така.“

Това не е първият път, когато Eilish и брат ѝ говорят за политиката и важността на гласуването. Още през октомври 2020 г. певицата на „Happier Than Ever“ стартира инициатива за насърчаване на феновете да гласуват по време на изборите през същата година.

Billie и Finneas са поредните музиканти, които подкрепят Харис. Миналата седмица Taylor Swift сподели подкрепата си за президентската кандидатура на Харис.
 

The Voice – We Love Music! 

finneas billie eilish Камала Харис
Сподели
Свързани новини