Wishlist
Начало / Новини / Taylor Swift обяви, че подкрепя Камала Харис за президент

Taylor Swift обяви, че подкрепя Камала Харис за президент

13 Септември 2024
Taylor Swift обяви, че подкрепя Камала Харис за президент

Taylor Swift обяви подкрепата си за кандидатурата на вицепрезидента Камала Харис.

След седмици мълчание относно надпреварата за президентските избори в САЩ между Доналд Тръмп и Камала Харис,Swift най-сетне обяви подкрепата си за Харис след дебата между двамата кандидати. Taylor обяви позицията си само два месеца преди изборите.

Swift написа в публикация в Instagram

„Ще дам гласа си за Камала Харис и Тим Уолц на президентските избори през 2024 г. Гласувам за @kamalaharris, защото тя се бори за правата и каузите, които според мен се нуждаят от воин, който да ги защити. Мисля, че тя е твърд и талантлив лидер и вярвам, че можем да постигнем много повече в тази страна, ако сме водени от спокойствие, а не от хаос. Бях толкова впечатленa от избора ѝ @timwalz, който от десетилетия защитава правата на LGBTQ+, инвитро процедурите и правото на жената да взима решения за собственото си тяло.“

Поп мегазвездата също така призова феновете да направят свое собствено проучване и да вземат свои собствени решения за кого да гласуват, като напомни тези, които гласуват за първи път, да не забравят да се регистрират първо да се регистрират. 

Taylor Swift е поредната изпълнителка, който подкрепя Камала Харис. Други известни изпълнители като Charli XCX, Beyoncé, Megan Thee Stallion, P!nk, Bon Iver, Quavo и други се обявиха в подкрепа на Харис, докато тя продължава кампанията си преди изборите през ноември.

The Voice – We Love Music!

taylor swift Камала Харис
Сподели
Свързани новини