Wishlist
Начало / Новини / Taylor Swift стана мъж

Taylor Swift стана мъж

05 Март 2020
Taylor Swift стана мъж

В клипа на песента The Man, която е част от седмия студиен албум на певицата, Taylor Swift влиза в роля, в която не сме я виждали досега ...ролята на мъж.

В музикалното видео любимката на Америка изиграва героя на типичен американски бизнесмен, който пуши пури и посещава нощни клубове и барове. Главният герой в клипа, чиято прилика с главния герой от Вълкът на Уолстрийт не можем да отречем, в един момент дори отива по малка нужда на стена в подлез, на която, не случайно, са изписани имената на предишните 6 албума на певицата. На стената също можем да видим плакат, на който пише: "Загубено. Ако го намерите, върнете  на Taylor Swift".

Причина за тези сцени разбира се има: текста на песента, както и видеото към нея, са поредната нападка от страна на певицата към музикалните директори на Big Machine Records, и в частност Scooter Braun. Именно те изкупиха нейния каталог през миналата година, а тя побърза да каже, че именно Braun се е опитал да "разруши" нейната музикална репутация, след като купи Big Machine Records за $300 милиона.

Миналия ноември, Taylor обвини Braun и Scott Borchetta - основателя на Big Machine Records, за това, че са й забранили да пее старите си песни по време на Американските Музикални Награди миналия Юни. 



мъж taylor swift стана
Сподели
Свързани новини