Wishlist
Начало / Новини / Lady Gaga отложи премиерата на "Chromatica"

Lady Gaga отложи премиерата на "Chromatica"

25 Март 2020
Lady Gaga отложи премиерата на "Chromatica"

Lady Gaga е взела “изключително тежко решение”, което разочарова нейните милиони малки чудовища по света. С подробно писмо в социалните мрежи звездата съобщи, че отлага премиерата на шестия си албум “Chromatica” заради пандемията от коронавируса.

Мама Чудовище заявява, че “Chromatica”, който трябваше да излезе на 10-и април, няма да се появи скоро, а освен това отлага и концертите си в Лас Вегас, които по план трябваше да се състоят до средата на май. "Вярвам, че изкуството е едно от най-мощните творения за доставяне на радост и изцеление, с които разполагаме, но в същото време не ми се вижда правилно да издам този албум в момента, като се има предвид какво се случва по света с тази пандемия”, пише певицата в посланието си.

Gaga нанесе още един удар в сърцата на феновете, повечето от които в момента следват указанията на властите в страните си за социална изолация по домовете си. Изпълнителката разкри, че тайно е подготвяла изпълнение по време на тазгодишния фестивал Coachella, както и още няколко изненади, с които е щяла да въведе почитателите си в ерата на “Chromatica”. Всичко това обаче сега е отменено, защото както е известно, Coachella беше отложен от април за септември с надеждата дотогава ситуацията по света да се подобри.

Въпреки разочароващите новини, в по-голямата част от писмото си Gaga набляга на това колко е сериозна пандемията от коронавируса и призовава феновете си да вземат необходимите мерки за предпазване, включително социалното дистанциране у дома.  

"Предпочитам да прекараме това време в търсене на решения. За мен е важно да обърнем внимание на това да осигурим нужното медицинско оборудване на здравните професионалисти, да осигурим храна на децата, които разчитат за това на държавните училища, както и да помогнем на тези, които ще бъдат финансово засегнати от пандемията”, обясни певицата.

Добрата новина за феновете е, че все пак Gaga казва, че скоро ще обяви нова дата за премиерата на “Chromatica” и тя ще бъде в рамките на тази година. Освен това, поне засега, турнето на певицата “CHROMATICA BALL” остава според плана за лятото.




Снимка: Instagram - @ladygaga




lady gaga отложи премиерата chromatica
Сподели
Свързани новини