Wishlist
Post Malone ft Morgan Wallen
Post Malone ft Morgan Wallen
I Had Some Help
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Lady Gaga ще пее на наградите Grammy

Lady Gaga ще пее на наградите Grammy

02 Април 2022
Lady Gaga ще пее на наградите Grammy

Lady Gaga ще пее на наградите Grammy, които ще се проведат в MGM Grand Garden Arena, в Лас Вегас тази неделя, 3-ти април.

Gaga и Tony Bennett са номинирани за пет награди, в това число "Албум на годината" за "Love for Sale", както и за "Запис на годината" за песента "I Get a Kick Out of You".

Новината идва след като Foo Fighters отмениха участието си на наградите, след смъртта на барабаниста Taylor Hawkins.

Вероятно Tony Bennett ще се присъедини към Gaga, за изпълнението на песента или за приемането на наградата, в случай че спечелят. Gaga има две солови парчетa в албума "Love for Sale" - "Let’s Do It" и "Do I Love You".

Това ще е първото изпълнение на Gaga от 2019 г. насам, когато изпълни "Shallow". Певицата е сред най-честите изпълнители на наградите, откакто стана популярна преди 15 години. Звездата си е партнирала на сцената на наградите с много други известни изпълнители. През 2010 тя изпя "Poker Face", "Speechless" и "Your Song" с Elton John. На следващата година изпълни хитовата си песен "Born This Way". През 2015, тя и Bennet изпяха "Cheek to Cheek", а през 2015 с Nile Rodgers отдадоха почит на David Bowie. На следващата година Gaga се присъедини към Mettalica за изпълнението на "Moth Into Flame".

пее наградите grammy lady gaga
Сподели
Свързани новини