Wishlist
Начало / Новини / Lady Gaga говори за красотата

Lady Gaga говори за красотата

05 Юни 2020
Lady Gaga говори за красотата

Lady Gaga се надява, че екстравагантния й външен вид ще окуражи феновете й да прегърнат собствената си уникалност, вместо да се стараят да бъдат перфектни.

Певицата е позната със странните си облекла и стил, с които често влиза в заглавията на известни платформи. Тя открито заяви, че се надява нейните хамелеонски превъплащения да мотивират хората да разберат какво работи за тях самите, вместо да се опитват да се впишат в стереотипите за красота.

"Въпреки че понякога се обличам шантаво или както днес: стоя тук без панталони и с огромните си обувки, моята дефиниция за красота винаги е била противоположна на тази на обществото. Днес се облякох така, както исках. Направих си косата така, както исках и грима какъвто ми харесва. Никога не бих искала примерът, който давам на младите, да е че трябва да са перфектни или да се вписват в който и да е стереотип за това как изглежда един красив човек".

Gaga също отбеляза, че причината за успехите й не е външния й вид. "Не съм стигнала до тук защото съм красива. Не съм супермодел. Аз правя музика, това което ме доведе до тук бяха умът и сърцето ми, както и усилията, които полагам" - завършва тя. 



говори lady gaga красотата
Сподели
Свързани новини