Wishlist
Kungs, David Guetta, Izzy Bizu
Kungs, David Guetta, Izzy Bizu
All Night Long
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Криско показа новия си стил

Криско показа новия си стил

15 Януари 2022
Криско показа новия си стил

Любимецът на българската публика и доказан хитмейкър в различни музикални стилове - Криско показа новия си стил с постове в социалните мрежи. На снимките се забелязва, че той е облечен официално в тъмен костюм, червена риза и бяла вратовръзка. Певецът позира в шест кадъра, а заглаивето към тях е "#MyNewStyle1" и "#2022. 

Все още остава загадка дали тази визия ще бъде част от предстоящ проект на артиста, дали ще представи своя собствена модна марка или е решил през тази година да изглежда по нов и не толкова типичен начин за него.

Публикация, споделена от Krisko (@kriskobeats)

Вижте тази публикация в Instagram.


Припомняме, че след поредица от дуети с поп-фолк дивата Галена, а съвсем наскоро и втори проект с Тони Стораро, Криско пусна и парче с един от най-популярните съвременни сръбски артисти COBY. Тракът е със заглавие "Nove Pare" и е част от саундтрака на сръбската продукция "Južni Vetar 2". За парчето той разказа при гостуването си в нашето студио, което може да си припомниш тук. Криско беше откриващ артист на secret концерта ни "The Voice TV - 15 години", който излъчихме в новогодищната нощ по NOVA TV, а след това и в ефира на The Voice TV. Изпълнителят беше подготвил специален mashup с най-големтие си хитове, а след това на сцената се качи и Боро Първи, с когото изпълниха "Мърдай". В ефира на NOVA концертът беше най-гледаното шоу в часа, в който се излъчи, като събра три пъти повече аудитория от преките конкуренти, по данни на GARB Audience Measurement Bulgaria.

новия криско показа стил
Сподели
Свързани новини