Wishlist
Meduza ft. Sam Tompkins & Em Beihold
Meduza ft. Sam Tompkins & Em Beihold
Phone
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Принц Harry е новият жител на L.A.

Принц Harry е новият жител на L.A.

02 Март 2021
Принц Harry е новият жител на L.A.

Херцогът и херцогинята на Sussex се заселиха официално в Южна Калифорния, а James Corden не пропусна възможността да заведе на туристическа обиколка принц Harry, за да му покаже Los Angeles

Забавният водещ на The Late Late Show взе принц Harry на обиколка с отворен тур автобус, където двамата си приказваха, пиха чай и разглеждаха града.

Harry сподели интересни подробности за личните си отношения и че причината той и съпругата му - Meghan Markle да се оттегят от Великобритания е британската преса, която им влияе много негативно, той каза и как минава една тяхнае примерна вечер вкъщи

"Правим чай за сина ни Арчи, къпем го, четем му приказка, взимаме си нещо за хапване, гледаме телевизия..." 

Момчетата направиха посещение на имението "Fresh Prince of Bel Air", където Harry мина през тоалетната, с което за пореден път показа колко е естествен и изненада водещия.


Принцa получи обиколката, която винаги е искал, но не е имал възможност да направи, а за финал сладурите отидоха на тренировъчно игрище, където Harry показа професионална военна подготовка, докато James ни накара да се посмеем от сърце. Вижте кадрите:



Снимка: YouTube The Late Late Show with James Corden







harry новият принц жител
Сподели
Свързани новини