Wishlist
The Weeknd, Playboi Carti
The Weeknd, Playboi Carti
Timeless
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / КРИСКО разпродаде Арена София 5 месеца преди концерта си в най-голямата зала в България

КРИСКО разпродаде Арена София 5 месеца преди концерта си в най-голямата зала в България

26 Септември 2024
КРИСКО разпродаде Арена София 5 месеца преди концерта си в най-голямата зала в България

В преломен момент за българската музикална сцена, Криско официално разпродаде предстоящия си концерт в Арена София на 01.03.2025 г., отбелязвайки рекордно постижение в развлекателната индустрия. Събитието влезе в продажба на рождения ден на поп звездата – 11.05. -  и само за 19 седмици той успя да продаде над 14 000 билета. Ценните хартийки свършиха цели 5 месеца преди датата на събитието, което го прави най-рано разпродадения концерт в историята на България. Никой друг изпълнител не е достигал този стаут толкова дълго време преди концерта си.

Това постижение подчертава както огромното търсене от страна на феновете, така и уникалния статус на Криско не просто като любимец на няколко поколения, но и като един от най-вълнуващите музикални артисти на Балканите. Концертът, който ще се състои на 01.03.2025 г. в най-голямата спортна зала в България – Арена София, ще събере над 14 000 екзалтирани фенове за незабравима вечер, изпълнена с музика, енергия и емоции. В поредица от интервюта Криско вече обеща не само изненади в списъка с гостуващи изпълнители, но и брутално шоу на световно ниво. До тук знаем, че специални гости са балканските супер звезди на трапа Voyage & Nucci, както и че видео стената ще бъде с размерите на 4 етажна сграда – най-високата стена монтирана в Арената до момента. 

„Безкрайно съм благодарен за любовта и подкрепата на моите фенове“, заяви Криско. „Да разпродадем такова голямо събитие в този срок е нещо историческо и нямам търпение да ви разкрия всички изненади, които сме подготвили! Следете профила ми и очаквайте включване с нещо още по-епично в следващите дни!“

The Voice – We Love Music!    

Криско Арена София
Сподели
Свързани новини